15:00 uur 06-08-2024

Boomi brengt strategisch draaiboek uit voor effectieve AI-adoptie

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi ™, de leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering, heeft vandaag de publicatie aangekondigd van een nieuw rapport, “A Playbook for Crafting AI Strategy,” dat is opgesteld in samenwerking met MIT Technology Review Insights. Dit uitgebreide onderzoek met een wereldwijde enquête onder C-suite en senior gegevensbeheerders, inclusief diepte-interviews met bedrijfsleiders over data en AI, werpt licht op de huidige stand van zaken met betrekking tot de toepassing van AI in bedrijven. Het biedt bruikbare strategieën om de weg te vinden in het transformerende landschap van kunstmatige intelligentie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240806428634/nl/

Boomi Releases Strategic Playbook for Effective AI Adoption (Graphic: Business Wire)

Boomi Releases Strategic Playbook for Effective AI Adoption (Graphic: Business Wire)

Terwijl bedrijven worstelen met ambitieuze AI-voorspellingen (zoals de voorspelling van PwC dat AI tegen 2030 een verbazingwekkende bijdrage van $ 15,7 biljoen aan het wereldwijde bbp kan leveren), blijven er grote hindernissen bestaan in de reis van proefprojecten naar een bedrijfsbrede uitrol.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr