21:25 uur 06-08-2024

ExaGrid Releases Versie 7.0.0

Laatste update bevat ondersteuning voor S3-objectvergrendeling voor “Double Lock”-beveiliging

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige gelaagde back-upopslagoplossing in de branche met retentietijdvergrendeling die een niet-netwerkgerichte laag (waardoor een gelaagde luchtspleet ontstaat), vertraagde verwijderingen en onveranderlijkheid voor ransomwareherstel omvat, kondigde vandaag de release aan van de ExaGrid-softwareversie 7.0.0, die in augustus 2024 wordt geleverd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240806256002/nl/

Met elke software-update voegt ExaGrid extra beveiligingslagen toe aan zijn Tiered Backup Storage, dat al gebruik maakt van een niet-netwerkgerichte opslagplaats (gelaagde luchtspleet) met vertraagde verwijderingen en onveranderlijke dataobjecten waar back-upgegevens worden opgeslagen voor retentie op de lange termijn. Bedreigingsactoren kunnen daar niet bij en ze kunnen dan ook niet worden worden gewijzigd door kwaadwillige aanvallen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr