13:00 uur 06-08-2024

Kinaxis verhoogt veerkracht van toeleveringsketen voor CMI Foods

Latijns-Amerikaanse agro-industriële gigant schakelt Kinaxis in om verbeteringen in toeleveringsketen te stimuleren als onderdeel van wereldwijde uitbreidingsinspanningen

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis ® Inc. (TSX:KXS), een wereldleider in end-to-end toeleveringsketenorkestratie, heeft vandaag aangekondigd dat CMI Foods, eigenaar van de populaire Pollo Campero-restaurantketen en een van de grootste agro-industriële bedrijven van Latijns-Amerika, het bedrijf heeft ingeschakeld om zijn aanbod-, vraag- en voorraadbeheerpraktijken te transformeren, terwijl het merk een digitale transformatie ondergaat om een ambitieus geografisch uitbreidingsplan mogelijk te maken.

Het uitgebreide portfolio van CMI Foods omvat voedselverwerkings- en productieactiviteiten, dier- en huisdiervoeding; en zelfstandige restaurants, waaronder Pollo Campero en Pollo Granjero.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr