09:10 uur 07-08-2024

Ilkari lanceert hypersoevereine technologieoplossingen die uniek voor de sector zijn

Door op hyper-privéschaal actief te zijn, verschaffen Ilkari’s oplossingen voor gegevenssoevereiniteit — datacenter, colocatie, soevereine cloud en domeinregistratie — controle over digitale infrastructuur.

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)– Ilkari, het eerste bedrijf dat echt soevereine technologie aanbiedt, maakte vandaag de lancering bekend van haar end-to-end oplossingen voor gegevenssoevereiniteit die uniek in de sector zijn. Deze oplossingen stellen bedrijven in staat om gegevenssoevereiniteit op hun termijnen tot stand te brengen en volledige controle over hun digitale assets te hebben.

Van in het begin hyper-soeverein, werd Ilkari opgericht om de gegevensbehoeften van bedrijven op de toekomst af te stemmen met een end-to-end oplossing voor gegevenssoevereiniteit die hen in staat stelt om te weten waar hun gegevens zitten, doorstromen en worden geopend en dit te controleren — zelfs wanneeer de gegevensvolumes toenemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindy Hull en Jennifer Kite-Powell

MGP voor Ilkari

+1 415 889 9977 of +31 (0) 625 04 76 80

ilkari@wearemgp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr