00:40 uur 07-08-2024

Ultimate Risk Solutions kondigt een globaal partnerschap met Howden Group aan

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Ultimate Risk Solutions (URS) kondigt tevreden een globale samenwerking aan met Howden, die een nieuwe klant is geworden voor het aanbod geavanceerd risicobeheer van URS. Dit aanbod dekt economisch en regelgevend kapitaalbeheer, assetmodellering, Enterprise Risk Management (ERM), het opbouwen van reserves en prijsoptimalisering. Het partnerschap is bedoeld om de belangrijkste competenties van URS aan te wenden om aan de bestaande middelen, producten en services van Howden waarde toe te voegen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240806068665/nl/

Ultimate Risk Solutions announces Global Partnership with Howden Group (Graphic: Business Wire)

Ultimate Risk Solutions announces Global Partnership with Howden Group (Graphic: Business Wire)

“We zijn enthousiast over het vooruitzicht om met het team van Howden samen te werken,” aldus Werner Bugl, lid van het bestuurscomité van URS. “De aanbiedingen creëren een opmerkelijk platform om de bestaande oplossingen die wij aanbieden uit te breiden aan de hand van simulaties en risicomodellering voor nieuwe en bestaande bedrijfsactiviteiten van klanten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

URS
Sasha Kuznetsov, hoofd marketing & communicatie, akuznetsov@ultirisk.com

Howden
pressenquiries@howdengrp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr