04:07 uur 09-08-2024

Canva onthult vernieuwd merk speciaal voor de werkomgeving

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Canva, ‘s werelds grootste visuele communicatieplatform, lanceerde vandaag een vernieuwd merksysteem dat speciaal is gemaakt voor werkplekken wereldwijd. De aangepaste lay-out is ontworpen om wereldwijd op te schalen en lokaal te verbinden, waarmee Canva de wereld krachtig vooruithelpt in haar ambitie om te ontwerpen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240808555107/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Canva’s volgende decennium ondersteunen

In het eerste decennium van Canva hebben miljoenen personen door middel van design hun doelen bereikt. Nu richt het zich ook op het versterken van organisaties, met ontwerp- en productiviteitstools om de groeiende visuele communicatiebehoeften van elke werkplek overal ter wereld te ondersteunen. 


Nu werkomgevingen steeds meer verspreid raken, is de behoefte aan sterkere visuele communicatie en samenwerking nog nooit zo groot geweest.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fenot Tekle

comms@canva.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr