20:26 uur 12-08-2024

Proven Optics neemt CloudGenera over

Meer financiële beheermogelijkheden in de cloud met krachtig AI-analyseplatform

COLUMBUS, Ohio–(BUSINESS WIRE)– Proven Optics, een toonaangevende leverancier van IT-oplossingen voor financieel beheer, kondigde vandaag aan dat het CloudGenera, een leverancier van innovatieve oplossingen voor financiële optimalisatie in de cloud, heeft overgenomen. Hiermee zet Proven Optics zijn missie voort om het meest complete IT-applicatieplatform voor financieel beheer in de branche te creëren. De overname van CloudGenera is de eerste van naar verwachting een reeks overnames terwijl Proven Optics zijn groei opschaalt en gebruik maakt van een meerderheidsinvestering in groei van Silversmith Capital Partners en een strategische investering van ServiceNow.

CloudGenera biedt leveranciersagnostische IT-analyses die organisaties voorzien van de business cases die nodig zijn om hun technologie-uitgaven te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Marissa Mendoza

888-317-5286

marketing@provenoptics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr