23:52 uur 13-08-2024

Boomi benoemd als een van Amerika’s snelst groeiende particuliere bedrijven op de 2024 Inc. 5000-lijst

Met een omzetgroei van meer dan 78% in drie jaar staat Boomi op de prestigieuze lijst van snelst groeiende bedrijven in het land

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente integratie en automatisering, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is opgenomen in de jaarlijkse Inc. 5000-lijst, de meest prestigieuze ranglijst van snelst groeiende particuliere bedrijven in het land. De lijst biedt een door gegevens gestuurde blik op de meest succesvolle bedrijven binnen de meest dynamische segmenten van de economie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240813402711/nl/

Boomi Named One of America's Fastest-Growing Private Companies on the 2024 Inc. 5000 List (Graphic: Business Wire)

Boomi Named One of America’s Fastest-Growing Private Companies on the 2024 Inc. 5000 List (Graphic: Business Wire)

“Deze benoeming in de Inc. 5000-lijst is een hele eer en getuigt niet alleen van onze snelle groei, maar ook van de toenemende vraag naar ons innovatieve integratie- en automatiseringsplatform,” zegt Steve Lucas, CEO bij Boomi. “Nu organisaties ernaar streven om te navigeren door de complexiteit van digitale transformatie, maken wij bij Boomi het verschil door ons leiderschap op het gebied van AI, automatisering, API-beheer en intelligente integratie, en dit wordt benadrukt met deze erkenning.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr