19:17 uur 13-08-2024

IHS Towers en MTN Group versterken hun strategische partnerschap om mobiele connectiviteit te leveren en digitale inclusie te bevorderen

LONDEN & JOHANNESBURG–(BUSINESS WIRE)– Na de aankondiging van vorige week dat IHS Holding Limited (NYSE: IHS) (“IHS Towers” of het “Bedrijf”) en MTN Group (JSE: MTN) de afspraken voor communicatie-infrastructuur in Nigeria hebben vernieuwd en uitgebreid, en onlangs ook de voltooiing van de hernieuwing van alle contracten in d IHS Towers-MTN markten, lieten de bedrijven op dinsdag weten dat nu de commerciële relatie voor het komende decennium stevig is verankerd, zij nu constructief werken om een wederzijds aanvaardbare oplossing te vinden om problemen aan te pakken die voordien waren opgedoken.

Op 7 augustus 2024 kondigden de bedrijven het akkoord aan om alle Nigeriaanse Tower Master Lease Agreements tot december 2032 te hernieuwen en uit te breiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Giles Bethule / Akash Lodh

FGS Global

Giles.Bethule@fgsglobal.com / Akash.Lodh@fgsglobal.com
+44 207 251 38 01

Check out our twitter: @NewsNovumpr