21:21 uur 13-08-2024

IonQ levert eerste overzeese ionenval aan Zwitserland en zorgt zo voor voortgang in ontwikkeling van Quantum Innovation Hub voor EMEA

IonQ levert het hart van zijn quantumcomputer – de ionenval – aan QuantumBasel

COLLEGE PARK, Md.–(BUSINESS WIRE)– IonQ (NYSE: IONQ), een leider in de quantumcomputerindustrie, heeft vandaag de levering aangekondigd van zijn innovatieve ionenval aan zijn Europese quantumdatacenter in QuantumBasel. De levering markeert een belangrijke mijlpaal in de productie van het krachtigste en meest schaalbare systeem van het bedrijf – IonQ Forte Enterprise – dat opgeschaald zal worden naar 35 algoritmische qubits (#AQ) en in staat zal zijn om meer dan 34 miljard verschillende mogelijkheden tegelijkertijd te overwegen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240813126529/nl/

Photo of ion trap (Image courtesy of IonQ)

Photo of ion trap (Image courtesy of IonQ)

Europese bedrijven, overheidsinstanties en onderzoeksinstituten gaan profiteren van directe toegang op ondernemingsniveau tot de systemen van IonQ bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor zeer complexe problemen op het gebied van AI, financiën en chemie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media IonQ:
Tyler Ogoshi

press@ionq.com

Beleggers IonQ:
investors@ionq.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr