21:56 uur 13-08-2024

Wolters Kluwer CCH ® Tagetik erkend als Overall Leader bij de Industry Excellence Awards van Dresner Advisory Services

CCH Tagetik werd ook erkend voor het ontvangen van een perfecte “Aanbevolen”- score van klanten; en voor een aantal best-in-class maatregelen.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Wolters Kluwer, een wereldwijde leider in professionele informatie, softwareoplossingen en diensten, is erkend als “Overall Leader” in Enterprise Performance Management door Dresner Advisory Services bij de Industry Excellence Awards 2024, als erkenning voor het CCH Tagetik Intelligent Platform.

De 2024 Industry Excellence Awards van Dresner Advisory Services erkenden CCH Tagetik ook als best-in-class op meerdere gebieden, waaronder het begrijpen van de zakelijke behoeften van de klant, post-verkoop follow-up, totale waarde, de volledigheid van productfuncties, gemak van installatie/configuratie, de professionaliteit en productkennis van de ondersteuning en de tijd die technische ondersteuning nodig heeft om problemen op te lossen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Whybrow

Associate Director, External Communications

Corporate Performance & ESG

Wolters Kluwer

Mob: +44 7855 186713

sarah.whybrow@wolterskluwer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr