12:55 uur 14-08-2024

EQT Private Equity neemt meerderheidsbelang in AMCS, de toonaangevende leverancier van duurzaamheidsprestaties

  • EQT Private Equity zal investeren vanuit EQT X, haar vlaggenschip private equity fonds, en EQT Future, haar impact-gedreven, langer lopende fonds, waarbij het haar capaciteiten op het gebied van software en krachtige waardecreatie inzet om AMCS te ondersteunen.
  • AMCS is een moderne SaaS-oplossing die speciaal is gebouwd om een breed scala aan industrieën te ondersteunen, waaronder gemeenten, EHS (milieu, gezondheid en veiligheid) en ESG (milieu, maatschappij en bestuur), maar ook aan de sectoren grondstoffen, afval, recycling, transport, productie en nutsbedrijven.
  • AMCS bevindt zich in een unieke positie om organisaties te helpen duurzaamheidsdoelen te bereiken, processen te stroomlijnen en de efficiëntie te verbeteren, terwijl de complexiteit van de circulaire economie wordt aangepakt en de veiligheid op de werkplek, het welzijn van de gemeenschap en de naleving van regelgeving worden gewaarborgd.

LIMERICK, Ierland–(BUSINESS WIRE)– AMCS, wereldwijd marktleider op het gebied van duurzaamheidssoftware voor fundamentele industrieën, en EQT Private Equity kondigen met genoegen aan dat EQT X en EQT Future (gezamenlijk “EQT Private Equity”) een meerderheidsbelang in de onderneming zullen verwerven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Perskantoor

EQT

press@eqtpartners.com

Dwayne Weppler

AMCS Group

dwayne.weppler@amcsgroup.com

226 581 5166

Check out our twitter: @NewsNovumpr