15:00 uur 14-08-2024

Hanshow erkend als 2024 Sample Vendor in Gartner® Hype Cycle™-rapporten voor retail- en draadloze technologieën

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Hanshow, wereldleider, ontwikkelaar en fabrikant van elektronische schaplabels (ESL’s) en digitale retailoplossingen, kondigt met trots zijn erkenning aan als Sample Vendor in de Gartner Hype Cycle for Retail Technologies, 2024, in de categorie Smart Shelf, evenals in de Gartner Hype Cycle for Wireless Technology, 2024, in de categorie Bluetooth ESL. De Gartner Hype Cycle-rapporten evalueren de volwassenheid en adoptie van verschillende retailtechnologieën en bieden waardevolle inzichten voor CIO’s in de detailhandel om weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240807814118/nl/

Hanshow‘s Holistic Green Store Solutions (Graphic: Business Wire)

Hanshow‘s Holistic Green Store Solutions (Graphic: Business Wire)

Volgens het 2024 Hype Cycle for Retail Technologies-rapport kunnen “slimme schappen zorgen voor kritieke realtime zichtbaarheid in de winkel, realtime inzicht bieden in de beschikbaarheid in de winkel en op de schappen, de operationele efficiëntie verhogen, klanten en medewerkers begeleiden bij het ontdekken van producten en bijdragen aan op Internet of Things (IoT) gebaseerde realtime winkelbewakingsmogelijkheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@hanshow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr