12:38 uur 14-08-2024

Riskified benoemt David Meredith in Raad van Bestuur

Doorgewinterde technologieleider met bewezen staat van dienst in het opschalen van technologiebedrijven

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Riskified (NYSE: RSKD), een leider in e-commerce fraude en risico-informatie, kondigde vandaag de benoeming van David Meredith als lid van de raad van bestuur aan.

“We zijn verheugd David Meredith te verwelkomen in onze raad van bestuur,” zegt Eido Gal, CEO en medeoprichter van Riskified. “David heeft uitgebreide ervaring op het gebied van bedrijfsstrategie, klantenwerving en organisatorisch leiderschap. Hij heeft gewerkt met een aantal toonaangevende bedrijven op het gebied van SaaS en cloud-gebaseerde toepassingen, waar hij ook leiding gaf. David’s diepgaande expertise en prestaties in het opschalen van technologiebedrijven sluiten aan bij onze strategische prioriteiten. Met deze benoeming zal Riskified naar verwachting zijn aandeelhouderswaarde op de lange termijn kunnen blijven leveren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:

Chett Mandel, hoofd van investeerdersrelaties

ir@riskified.com

Bedrijfscommunicatie:

Cristina Dinozo, Sr. directeur communicatie

press@riskified.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr