19:54 uur 14-08-2024

Stockholm Fashion District host de Fashion Week Trade, waar Zweedse initiatieven het pad effenen voor een beloftevolle nieuwe toekomst

De Zweedse initiatieven brengen iedereen samen, van kopers en ontwerpers tot modefanaten, in een innovatieve handelsbeurs die veel verder gaat dan de conventionele benadering.

STOCKHOLM–(BUSINESS WIRE)– Stockholm Fashion District zorgt voor een revolutionaire ommezwaai in de modewereld door een zinderend platform aan te bieden waar ontwerpers, creatievelingen en kopers kunnen connecteren. In tegenstelling tot traditionele handelsplatformen die gewoon tweemaal per jaar doorgaan, host de Stockholm Fashion District per jaar diverse handelsbeurzen, waarmee de grenzen van de sectorconventies worden verlegd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240813281217/nl/

Catwalk on the Grand Opening of Fashion Week Trade, 12-16 August 2024 (Photo: Business Wire)

Catwalk on the Grand Opening of Fashion Week Trade, 12-16 August 2024 (Photo: Business Wire)

Deze innovatieve benadering zorgt ervoor dat creatievelingen van de sector kunnen connecteren, inspireren en waardevolle zichtbaarheid op de markt krijgen, allemaal onder één enkel dak.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERSCONTACT:
Linda Ekstrom, hoofd marketing & communicatie

linda.ekstrom@tradepartners.se, +46 73 525 99 53

Check out our twitter: @NewsNovumpr