18:41 uur 19-08-2024

Fabrizio Freda, voorzitter & CEO van The Estée Lauder Companies, maakt bekend dat hij op het einde van boekjaar 2025 wil aftreden

DE RAAD VAN BESTUUR IS GOED GEVORDERD IN HET PROCES VOOR DE OPVOLGING VAN DE CEO

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– The Estée Lauder Companies Inc. (NYSE: EL) maakte vandaag bekend dat Fabrizio Freda de Raad van Bestuur op de hoogte heeft gebracht dat hij op het einde van boekjaar 2025 wil aftreden. Ondertussen is de Raad goed gevorderd in het reeds lang vastgelegde planningsproces voor de vervanging van de CEO, waarbij de Raad heel wat sterk gekwalificeerde interne en externe kandidaten heeft beoordeeld. Tot aan de benoeming van zijn opvolger zal Mr. Freda verder de strategische, financiële en investeringsprioriteiten van het bedrijf in goede banen leiden en opvolgen, met inbegrip van het Profit Recovery & Growth Plan van het bedrijf en haar inspanningen om winstgevendheid en groei opnieuw aan te wakkeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties:
Jill Marvin
jimarvin@estee.com

Investeerdersrelaties:
Rainey Mancini
rmancini@estee.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr