23:38 uur 19-08-2024

SLB en Palo Alto Networks breiden samenwerking uit om cyberbeveiliging voor de energiesector te versterken

Digitale transformatie in de energie-industrie blijft allesomvattende cyberbeveiligingsoplossingen vereisen in het licht van groeiende cyberbedreigingen

HOUSTON & SANTA CLARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Het wereldwijde energietechnologiebedrijf SLB (NYSE: SLB) en de wereldwijde cyberbeveiligingsleider Palo Alto Networks (NASDAQ: PANW) hebben vandaag aangekondigd dat ze hun samenwerking uitbreiden om de cyberbeveiliging voor de energiesector te versterken.

De bedrijven combineren SLB’s cloud- en edge-technologieën en domeinexpertise in de energie-industrie met platformgebaseerde cyberbeveiligingsoplossingen van Palo Alto Networks voor verschillende branches. Dit zal SLB niet alleen helpen om koploper te blijven met zijn eigen beveiligingsinfrastructuur, maar ook om in de toekomst verbeterde oplossingen te bieden voor veranderende cyberbedreigingen naarmate de sector steeds sneller overstapt op digitale oplossingen en kunstmatige intelligentie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Moira Duff – directeur Externe Communicatie

SLB

Tel: +1 (713) 375-3407

media@slb.com

Nicole Hockin – VP, Wereldwijde Communicatie

Palo Alto Networks

nhockin@paloaltonetworks.com

Investeerders
James R. McDonald – SVP Investeerdersrelaties en Sectorzaken

Joy V. Domingo – Directeur Investeerdersrelaties

SLB

Tel: +1 (713) 375-3535

investor-relations@slb.com

Ryan Fenwick – Sr. Manager, Investeerdersrelaties

Palo Alto Networks

ir@paloaltonetworks.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr