17:22 uur 20-08-2024

LTX Studio van Lightricks, het AI-platform voor visuele storytelling, is nu voor iedereen toegankelijk

LTX Studio verwijdert wachtlijst en biedt gratis en betaalde abonnementsopties met unieke professionele functies

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Lightricks, de AI-innovators achter Facetune, Videoleap, Photoleap en Popular Pays, kondigde vandaag aan dat LTX Studio beta, het eerste AI-gestuurde storyboarding- en prototypingplatform, nu voor iedereen toegankelijk is. Het platform, ontworpen voor creatieve film- en marketingprofessionals, biedt realtime intuïtieve generatieve en bewerkingsoplossingen. Deze aankondiging omvat nieuwe functies die de grenzen van visueel vertellen verleggen, zoals meer karakter- en framecontrole en samenwerking tussen meerdere gebruikers.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240820923977/nl/

Het LTX Studio-platform integreert gepatenteerd AI-onderzoek van Lightricks-ingenieurs met de nieuwste gelicentieerde en open-source generatieve AI-modellen, waarmee het creatieve proces opnieuw wordt gedefinieerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Olivia Knecht

lightricks@clarity.global

Check out our twitter: @NewsNovumpr