16:17 uur 20-08-2024

Organon & Lilly breiden hun akkoord voor de commercialisering van migrainegeneesmiddelen naar 11 nieuwe markten uit

Het akkoord kadert binnen de internationale productenportfolio van Organon voor omstandigheden die voor vrouwen buitensporige gevolgen hebben. Vrouwen maken drie keer meer kans om door migraine te worden getroffen in vergelijking met mannen. i

JERSEY CITY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Organon (NYSE: OGN), een internationaal gezondheidszorgbedrijf dat zich toespitst op de gezondheid van vrouwen, maakte bekend dat het haar akkoord met Eli Lilly & Company (Lilly) heeft uitgebreid om de enige verdeler en promotor te worden voor het migrainegeneesmiddel Emgality® (galcanezumab) op de volgende nieuwe markten: Canada, Colombia, Israël, Zuid-Korea, Koeweit, Mexico, Qatar, Saoedi-Arabië, Taiwan, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. De verruiming van dit partnerschap is gestoeld op de rol die Organon vervult als enige verdeler en promotor van Emgality in Europa sinds februari 2024.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Karissa Peer

(614) 314-8094

Selena Dhanak

(+44 79 199 14475)

Investeerders:

Jennifer Halchak

(201) 275-2711

Check out our twitter: @NewsNovumpr