21:34 uur 21-08-2024

Podimetrics werkt samen met HTEC om toonaangevende technologie voor patiëntenzorg te ontwikkelen

SAN MATEO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– HTEC, een wereldwijd end-to-end digitaal productontwikkelings- en engineeringdienstenbedrijf, kondigt met trots een samenwerking aan met Podimetrics. Podimetrics is de maker van de SmartMat™ en leverancier van geïntegreerde klinische en patiëntondersteunende diensten die de ledematen en levens van mensen met complexe diabetes redden door te voorzien in geavanceerde technologie en gepersonaliseerde patiëntbewaking op afstand.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240821337344/nl/

To ensure its solutions remain at the forefront of healthcare innovation and patient care, Podimetrics is partnering with HTEC to modernize its platform. (Graphic: Business Wire)

To ensure its solutions remain at the forefront of healthcare innovation and patient care, Podimetrics is partnering with HTEC to modernize its platform. (Graphic: Business Wire)

Om te waarborgen dat de oplossingen van het bedrijf voorop blijven lopen op het gebied van gezondheidszorginnovatie en patiëntenzorg, werkt het samen met HTEC om zijn platform te moderniseren.

“Onze oplossing is gebaseerd op algoritmen die vroege detectie mogelijk maken en de gezondheidsresultaten voor patiënten met diabetische voetproblemen verbeteren,” aldus Matt Oefinger, PhD, Chief Data & Technology Officer bij Podimetrics. “We zijn verheugd om gebruik te maken van de expertise van HTEC op het gebied van data-analyse en gezondheidszorgtechnologie om de nauwkeurigheid en efficiëntie van gegevens te verbeteren.”

Tijdens de samenwerking zal HTEC Podimetrics helpen bij het ontwerpen en implementeren van algoritmische verbeteringen op sensoren en data, het bouwen van een solide basis voor verdere ontwikkeling en algoritmische evolutie, en het plannen van aankomende hardwarereleases.

“Samenwerken met Podimetrics is het type collaboratie waardoor HTEC bloeit, door gebruik te maken van onze expertise om oplossingen te ontwikkelen met een onmiddellijke positieve impact op de gebruiker. We zijn verheugd om Podimetrics te helpen zijn toonaangevende platform te verfijnen met verbeterde mogelijkheden en functies die de patiëntresultaten verbeteren,” stelde Ognjen Milicevic, Machine Learning Tech Lead bij HTEC.

De samenwerking tussen de twee bedrijven zal de positie van Podimetrics als geavanceerd bedrijf voor diabetische voetverzorging versterken door de detectiemogelijkheden van zijn platform te verbeteren, handmatige interventie te verminderen, de patiëntresultaten te verbeteren en een uitgebreidere zorgaanpak op te bouwen.

Over Podimetrics:

Podimetrics revolutioneert diabetische voetbehandeling met slimme technologie. Via partnerschappen met regionale en nationale ziektekostenregelingen en risicovolle aanbieders, zoals de Veterans Health Administration, heeft Podimetrics geholpen amputaties te voorkomen die verband houden met complexe diabetes. Door geavanceerde technologie te combineren met de beste klinische en patiëntondersteunende diensten, verdient Podimetrics hoge betrokkenheidspercentages van patiënten en stelt het bedrijf clinici in staat ledematen, levens en geld te redden – en dat alles terwijl kwetsbare bevolkingsgroepen gezond blijven in hun eigen huis.

Over HTEC:

HTEC Group Inc. is een wereldwijd digitaal, productontwikkelings- en technologie-engineeringbedrijf dat de technologische evolutie van ‘s werelds meest impactvolle organisaties aanstuurt – van disruptieve startups tot de Fortune 500. Met meer dan 2.000 experts verspreid over Noord-Amerika en Europa is HTEC een ideale technologiepartner voor zijn klanten en het ultieme groeiplatform voor zijn werknemers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties HTEC: media@htecgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr