15:00 uur 22-08-2024

Maak indruk op de internationale markten met innovaties voorgesteld tijdens CHTF2024

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– De 26e China Hi-Tech Fair (CHTF2024) gaat door van 14 tot 16 november in Shenzhen. Onder het thema “Technology Leads Development, Industry Integrates Fusion” belooft CHTF2024 de meest invloedrijke editie te worden die heuse innovaties in de kijker stelt.

Met een oppervlakte van maar liefst 400.000 m2 biedt CHTF2024 voldoende ruimte voor innovaties in AI, robotica, productie van apparatuur, energie en nog 23 andere sectoren om unieke producten te demonstreren.

Toonaangevende bedrijven en organisaties uit belangrijke sectoren:

  • Energie: grote spelers zoals CNPC, SINOPEC en CNOOC zullen aanwezig zijn en er hun nieuwste ontwikkelingen en oplossingen demonstreren.
  • Halfhgeleiders: belangrijke merken gespecialiseerd in chips, geheugen en geïntegreerde circuits, waaronder Loongson, Metorage, Shenzhen Liande enz., zullen aanwezig zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Expodeelnemer: hjn@zhenweiexpo.com
Bezoeker: sarah@zhenweiexpo.com
Media: ah@zhenweiexpo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr