16:38 uur 23-08-2024

infas Holding Aktiengesellschaft: openbaarmaking van voorwetenschap krachtens artikel 17 MAR van de (EU) Verordening Nr. 596/2014

infas Holding Aktiengesellschaft: Ipsos kondigt vrijwillig openbaar overnamebod van EUR 6,80 per aandeel aan

BONN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Alsterhöhe 15. V V AG (in de toekomst: Ipsos DACH Holding AG) (de “Bieder”), een directe dochteronderneming voor 100% in handen van Ipsos GmbH en een indirecte dochteronderneming voor 100% in handen van Ipsos S.A., Paris, kondigde vandaag haar intentie aan om een vrijwillig openbaar overnamebod te doen aan de aandeelhouders van infas Holding Aktiengesellschaft (het “Bedrijf”), om alle aandelen aan toonder te kopen voor een vergoeding in contanten van EUR 6,80 per aandeel.

Vandaag maakte de Bieder bekend dat zij verder onherroepelijke toezeggingen hebben gedaan aan de meerderheidsaandeelhouders van het Bedrijf, Investmentaktiengesellschaft für langfristige Investoren TGV, PEN GmbH, Mr. Hans-Herbert Döbert en Effecten-Spiegel AG, die in totaal ca. 77,52% van de aandelen van het Bedrijf bezitten (samen de “Ankeraandeelhouders”).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

infas Holding Aktiengesellschaft
Tel.: 0228-38 22 448
info@infas-holding.de
www.infas-holding.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr