22:56 uur 26-08-2024

G Squared rondt het zesde vlaggenschipfonds van $ 1,1 miljard af en speelt in op kansen voor secundaire risicokapitaalfondsen

Het bedrijf richt zijn investeringsactiviteiten op directe secundaire transacties om posities op te bouwen in technologiebedrijven in groeistadia.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– G Squared, een risicokapitaalbedrijf dat zich richt op het ondersteunen van de kapitaalbehoeften van dynamische technologiebedrijven gedurende hun levenscyclus, kondigde vandaag aan dat het 1,1 miljard dollar aan toegezegd kapitaal heeft opgehaald voor zijn zesde vlaggenschipfonds, G Squared VI. In overeenstemming met de lang bestaande strategie van het bedrijf zal het grootste deel van G Squared VI worden toegewezen aan secundaire marktkansen. Dit zal groeikapitaal en kritieke liquiditeit verschaffen aan de volgende generatie van disruptieve technologiebedrijven en hun belanghebbenden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Mollie Gonzalez, The Bulleit Group

mollie@bulleitgroup.com

Investeerdersrelaties
Antonia Korduba, G Squared

ir@gsquared.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr