20:03 uur 26-08-2024

Taktile benoemt Jason Mikula als hoofd Industry Strategy, Banking & Fintech

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Taktile, onlangs uitgeroepen tot categorieleider in Decision Management Platforms door G2, is trots om de benoeming van Jason Mikula aan te kondigen als hoofd Industry Strategy for Banking & Fintech. Mikula, die een bekende thought leader in de industrie is en die zijn Fintech Business Weekly-nieuwsbrief publiceert, is een frequente gast in populaire podcasts en een veelgevraagde spreker en moderator op belangrijke branche-evenementen, zal het bedrijf helpen zijn product-, go-to-market- en communicatiestrategie voor de financiële dienstverlening verder te innoveren.

Mikula heeft bijna 15 jaar ervaring in financiële dienstverlening en was eerder Vice President bij Goldman Sachs, waar hij werkzaam was op het gebied van klantenwervingsmarketing en productmanagement voor de wereldberoemde retail-inspanning van de investeringsbank, Marcus, waar hij werkte aan zowel krediet- als spaarproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ashley Baird – ashley.baird@taktile.com / +49 163 4307811

Check out our twitter: @NewsNovumpr