22:46 uur 27-08-2024

Andersen Global start belastingkantoor in Mongolië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft haar aanwezigheid in Azië versterken met de toevoeging van Taxand Advisory LLC, een full-service belastingadvieskantoor in Mongolië.

Taxand Advisory is opgericht in 2023 om geïntegreerde en onafhankelijke belastingoplossingen aan binnenlandse klanten en buitenlandse investeerders te leveren. Onder leiding van managing partner Enkhjavkhlan (Jack) Tseyen biedt het kantoor advies en compliance op het gebied van vennootschapsbelasting, belastingcontrole, procesvoering, verrekenprijzen, btw en due diligence voor zowel multinationale als binnenlandse klanten.

“We zijn er trots op om allesomvattende oplossingen te leveren die inspelen op de behoeften van onze klanten door middel van onze expertise in de lokale markt,” aldus Jack. “Onze samenwerking met Andersen Global vergroot de middelen van ons kantoor en versterkt onze visie om naadloze service te bieden aan klanten in Azië en wereldwijd.”

Mark L. Vorsatz, Global Chairman en CEO van Andersen, voegde hieraan toe: “Mongolië is een pioniersmarkt met enorme minerale reserves en de internationale handel breidt zich snel uit. Onze collega’s hebben geholpen bij het opzetten van de PWC-praktijk in Mongolië en één collega is voormalig hoofd van de internationale belastingafdeling van de belastingdienst. Ze brengen uitstekende expertise naar een markt die volop in ontwikkeling is.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting-, juridische en waarderingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC en heeft nu meer dan 17.000 professionals wereldwijd en een aanwezigheid op meer dan 475 locaties via de aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr