23:23 uur 27-08-2024

Benoemingen in leidersfuncties bij RQM+

Ronnie Mahofski en Kevin Rowland worden vicevoorzitter en algemeen directeur

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– RQM+, een toonaangevende, internationale MedTech-serviceprovider (CRO), maakte vandaag de benoemingen in leidersfuncties bekend voor Ronnie Mahofski en Kevin Rowland, allebei aangesteld als uitvoerend vicevoorzitter en algemeen directeur. Mr. Mahofski zal aan het hoofd staan van de Consulting Services van het bedrijf en van de Fern.ai-bedrijfseenheden. Mr. Rowland wordt het hoofd van Jordi Labs, een bedrijf van RQM+.

“Deze strategische benoemingen getuigen van de toewijding van RQM+ om terug te keren naar de grondbeginselen die van ons pioniers in de sector hebben gemaakt. We hebben er alle vertrouwen in dat het leiderschap van Ronnie en Kevin onze missie zal bevorderen om innovatieve, veilige en efficiënte medische technologie aan te bieden aan patiënten die dit nodig hebben,” aldus John Potthoff, CEO van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holli Kroeker

SCORR Marketing

+1 308-338-2358

pr@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr