20:25 uur 27-08-2024

ExaGrid kondigt ondersteuning van Metallic aan

ExaGrid biedt Commvault Cloud-gebruikers betere rendabiliteit voor retentie op langere termijn

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige gelaagde back-upopslagoplossing in de branche met retentietijdvergrendeling die een niet-netwerkgerichte laag (waardoor een gelaagde luchtspleet ontstaat), vertraagde verwijderingen en onveranderlijkheid voor ransomwareherstel omvat, kondigde vandaag aan dat het Metallic ondersteunt. Metallic is onderdeel van de Commvault® Cloud, het platform voor veerkracht en gegevensherstel.

ExaGrid verbetert de opslagefficiëntie van Commvault-omgevingen door samen te werken met Commvault-compressie en -ontdubbeling, waarbij het tot 15:1 vermindering in opslagverbruik levert. Dit betekent drie keer zoveel opslagbesparing ten opzichte van het gebruik van Commvault-ontdubbeling alleen. De combinatie verlaagt de kosten van onsite en offsite back-upopslag enorm.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr