20:51 uur 27-08-2024

ReNew ondertekent een contract voor groene attributen van 437,6 MW met Microsoft

een van de grootste bedrijfsakkoorden voor hernieuwbare energie van India

Als onderdeel van het akkoord zal een gemeenschapsfonds worden opgezet om initiatieven te steunen zoals de elektrificatie van het platteland en het levensonderhoud van vrouwen

NEW DELHI–(BUSINESS WIRE)– ReNew, het toonaangevende bedrijf van India op gebied van hernieuwbare energie (NASDAQ: RNW), maakte vandaag de ondertekening bekend van een contract voor de verkoop van groene attributen voor een bedrag van 437,6 MW met Microsoft. Naar verwachting zal dit contract per jaar meer dan een miljoen eenheden groene elektriciteitsattributen genereren, wat bijdraagt tot Microsofts ambitie om tegen 2030 koolstofnegatief te zijn.

Als onderdeel van het akkoord zal ReNew om en bij US $15 miljoen inkomsten uit het contract doorstorten naar een gemeenschapsfonds om initiatieven voor milieurechtvaardigheid te steunen die de aandacht richten op het levensonderhoud en de economische kracht van vrouwen, toegang tot energie, elektrificatie van het platteland, herstel van het milieu en verbetering van de kwaliteit van het water, en andere knelpunten van de gemeenschappen die buitenmatig zijn getroffen door vervuiling en de gevolgen van de klimaatverandering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen
Shilpa Narani | shilpa.narani@renew.com

Investeerdersvragen
Nathan Judge, Anunay Shahi, Nitin Vaid | ir@renew.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr