22:26 uur 28-08-2024

Andersen Global komt naar Japan met samenwerkend bedrijf Opti

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft zijn bereik in Azië-Pacific vergroten door een samenwerkingsovereenkomst met Opti, een belastingadvieskantoor dat opereert vanuit Japan.

Opti werd in 2010 opgericht door Managing Partner Akatsuki Fuchigami. Het kantoor levert maatoplossingen aan nationale en internationale klanten in een groot aantal sectoren. Het team heeft uitgebreide ervaring op het gebied van belastingplanning en -advies, btw-teruggave, naleving, compliance, vennootschapsbelasting, internationale en indirecte belastingen.

“Ons team van professionals levert een schat aan sectorkennis en technische inzichten aan klanten,” zegt Managing Partner Akatsuki Fuchigami. “De samenwerking met Andersen Global betekent dat ons bedrijf zich inzet om resultaten te behalen en onze mondiale capaciteiten uit te breiden om wereldwijd naadloze service te bieden.”

“Dankzij deze samenwerking kunnen we klanten met activiteiten in Japan optimaal van dienst zijn,” aldus Mark L. Vorsatz, algemeen voorzitter en CEO van Andersen van Andersen. “Met hun komst versterken we onze wereldwijde capaciteiten en ons concurrentievoordeel in de regio.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting-, juridische en waarderingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC en heeft nu meer dan 17.000 professionals wereldwijd en een aanwezigheid op meer dan 475 locaties via de aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr