20:44 uur 28-08-2024

Liminal noemt Experian leider in accountovernamepreventie

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Experian is erkend als leider door Liminal, een toonaangevend markt- en concurrentie-informatiebedrijf, in zijn Link Index for Account Takeover (ATO) Prevention in Banking van 2024. Het rapport biedt een gedetailleerde analyse van de ATO-preventiemarkt en identificeert de topbedrijven en opkomende spelers die vooroplopen in innovatie op het gebied van authenticatie, fraudepreventie en identiteit.

Het rapport noemde Experians strategische aanpak, marktaanwezigheid en CrossCore®-mogelijkheden met bijzonder hoge beoordelingen. In het rapport staat: “De uitgebreide fraudedetectie- en identiteitsbeheeroplossingen van het bedrijf, inclusief de CrossCore-orkestratiecapaciteit, worden door bedrijven wereldwijd vertrouwd om te beschermen tegen een breed scala aan fraudetypen – 97% van de ondervraagde financiële dienstverleners was bekend met het merk Experian.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Troncale

Experian Public Relations

+1 714 830 5462

michael.troncale@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr