22:30 uur 28-08-2024

Nu CIO’s clouduitdagingen met de vinger wijzen, biedt Lenovo een nieuwe reeks services aan voor snel, gepersonaliseerd hybride clouddesign

De Lenor Hybrid Cloud Advisory Services vereenvoudigen cloudplannen om de tijd voor omzetting in waarde te versnellen

MORRISVILLE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), de internationale koploper op gebied van technologie, stelt Lenovo Hybrid Cloud Advisory Services voor om ondernemingen te helpen de complexiteit van hybride clouddesign te vereenvoudigen en in amper zes weken tijd toekomstbestendige plannen klaar voor implementatie te creëren. Lenovo kan prat gaan op vier decennia ervaring in het helpen van internationale CIO’s om cloud- en hybride clouduitdagingen aan te pakken, inclusief vragen in verband met de opduikende workloads die met AI verband houden. Met de nieuwe services gidsen ervaren consultants van Lenovo ondernemingen door de behoeften van hybride cloud, om de tijd voor omzetting in waarde te versnellen, kostenefficiëntie te verbeteren en vlot schaalbare funderingen tot stand te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zeno Group voor Lenovo: lenovossg@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr