18:01 uur 28-08-2024

SmartStream speelt in op vraag van klanten met haar nieuwste collateral management-oplossing

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, de leverancier van financiële TLM-oplossingen (TLM ® ) kondigt vandaag aan dat het de nieuwste versie van de TLM Collateral Management-oplossing heeft gelanceerd. Versie 7.0, ontwikkeld in samenwerking met een vooraanstaande bankklant, introduceert nieuwe functies zoals realtime updates van informatie via API’s met versiebeheer over verschillende bedrijfslijnen, waarbij wereldwijd meerdere jurisdicties worden bediend.

Jason Ang, Global Programme Manager, TLM Collateral Management, SmartStream, zegt: In een tijdperk waarin bedrijven worstelen met stijgende kosten, regeldruk, toegenomen risicoprofielen en de behoefte aan betere en snellere gegevens om kredietrisico’s te beheren, biedt TLM Collateral Management versie 7.0 verbeterde tools voor een innovatief, robuust en stabiel onderpandbeheerplatform.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:

Shamira Alidina, directeur mediarelaties, Dina Communications

Tel: +44 (0) 7801 590718

E-mail: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, directeur marketing, SmartStream Technologies

Tel: +44 (0) 20 7898 0630

E-mail: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr