19:33 uur 29-08-2024

Andersen Global versterkt Afrikaans platform met toevoeging van Investment Banking capaciteiten

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global bouwt verder aan zijn multidisciplinaire platform in Afrika en voegt capaciteiten op het gebied van investment banking en fusies en overnames toe aan de regio door middel van een samenwerkingsovereenkomst met Boston Advisory Limited, gevestigd in Nigeria.

Boston Advisory Limited is een investeringsbank met een breed scala aan investeringsbankdiensten voor een gevarieerde groep van ondernemingen, openbare instellingen en vermogende particulieren.

Het kantoor richt zich voornamelijk op transactiediensten en het aantrekken van kapitaal. Het heeft gewerkt aan een van Nigeria’s grootste fusies en haalde meer dan 300 miljard Nigeriaanse naira op. Alle professionals van het kantoor hebben meer dan drie decennia ervaring in investment banking en verlenen diensten aan enkele van de grootste bedrijven in de productie-, olie- en gas- en vastgoedsector.

“De samenwerking tussen Boston Advisory Limited en Andersen Global markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk voor ons kantoor en onze klanten,” aldus Funso Popoola, algemeen directeur van Boston Advisory Limited. “Deze samenwerking is een bewijs van onze voortdurende toewijding aan het bieden van unieke, brede oplossingen voor onze klanten in de hele regio.”

Mark L. Vorsatz, voorzitter en CEO van Andersen Global, voegde hieraan toe: “Boston Advisory Limited zal een marktleider blijven en uitzonderlijke waarde blijven leveren omdat we doorgaan met het uitbreiden van ons multidisciplinaire platform en het toevoegen van capaciteiten die klanten de beste service verlenen. Onze samenwerking met deze groep stelt ons in staat om een significante impact te hebben op de Afrikaanse markt en positioneert ons voor verdere expansie in deze sector.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting-, juridische en waarderingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC en heeft nu meer dan 17.000 professionals wereldwijd en een aanwezigheid op meer dan 475 locaties via de aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr