01:48 uur 29-08-2024

NetApp optimaliseert VMware-omgevingen met nieuwe mogelijkheden

NetApp en Broadcom halen maxiale waarde uit private en hybride cloudomgevingen van klanten

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het oorspronkelijke bedrijf op het gebied van intelligente data-infrastructuur, heeft vandaag nieuwe mogelijkheden voor de uitrol van VMware Cloud Foundation. Wederzijdse klanten kunnen NetApp-oplossingen gebruiken om hun IT-omgeving aan te passen zodat VMware-workloads efficiënt op schaal kunnen worden uitgevoerd.

NetApp en VMware, onlangs overgenomen door Broadcom Inc., werken al meer dan tien jaar samen om het succes van hun gezamenlijke klanten te garanderen en hen te helpen de volledige waarde van hun VMware-investeringen te benutten. In die tijd is NetApp een belangrijke technische ontwerppartner van VMware geweest en blijft het innovatie stimuleren op het gebied van zeer beschikbare, schaalbare en krachtige opslag als ontwerppartner voor zijn vSphere Virtual Volumes (vVols) van de volgende generatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contact voor investeerders:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr