11:54 uur 02-09-2024

POLYVANTIS viert het ontstaan van een nieuw bedrijf om aan het internationale klantenbestand PLEXIGLAS®/ACRYLITE® en LEXAN™-oplossingen te leveren

MOUNT VERNON, Ind.–(BUSINESS WIRE)– Voor de eerste keer slaan twee koploperorganisaties, SABIC’s Functional Forms & Röhm’s Acrylic Products, de handen in elkaar om POLYVANTIS op te richten.

Deze pas opgerichte entiteit biedt een omvattende, multi-materialen en sectorleidende productenportfolio, unieke technische kennis en op applicaties gebaseerde expertise in vellen en folies binnen diverse sectoren, waaronder bouw en maakwerk, elektrische sector en elektronica, automobielsector, luchtvaart en spoorwegen, gezondheidszorg en beveiliging, en verlichting en bewegwijzering. Onder de emblematische merken PLEXIGLAS®/ACRYLITE® en LEXAN™ levert POLYVANTIS haar oplossingen in polymethylmethacrylaat (PMMA) en polycarbonaat (PC).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amy Waterman

Senior manager internationale marketing & communicatie

amy.waterman@polyvantis.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr