15:00 uur 03-09-2024

Aera Technology uitgeroepen tot Leader in IDC MarketScape: Worldwide Decision Intelligence Platforms 2024

Aera Decision Cloud™ van het bedrijf betoont zich een AI-gamechanger voor marktleiders en ontsluit nieuwe waarde voor medewerkers, klanten en aandeelhouders

MOUNTAIN VIEW, Californië–(BUSINESS WIRE)– Aera Technology, het Decision Intelligence-bedrijf, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf is uitgeroepen tot Leader in IDC MarketScape: Worldwide Decision Intelligence Platforms 2024 vanwege haar op generatieve AI gebaseerde Aera Decision Cloud™-platform.

Het Aera Decision Cloud-platform van het bedrijf biedt een uitgebreide, samenstelbare, schaalbare en betrouwbare benadering tot Decision Intelligence en ontvangt erkenning vanwege het vermogen ervan om “transparantie te bieden in de verschillende stappen van het besluitvormingsproces, van de logica en regels tot de impact.” IDC zette ook de geïntegreerde componenten van het platform in het voetlicht: Decision Data Model™, Aera Cortex™, Aera Skills™ en Aera Developer™. Deze componenten zijn ontworpen om “besluitvormingsprocessen te digitaliseren en te automatiseren, modellen voor machine learning te gebruiken en op te bouwen, en de samenwerking tussen data-engineers, datawetenschappers, ontwikkelaars en zakelijke beleidsbepalers te verbeteren.”

IDC lichtte ook de volgende sterke kernpunten van Aera uit:

  • Een robuust platform voor het automatiseren van beslissingslogica dat kan worden geïntegreerd met meerdere bedrijfsapplicaties, waardoor organisaties operationele en financiële gegevens kunnen consolideren ter ondersteuning van operationele besluitvorming
  • Hoge mate van tevredenheid van cliënten over training, klantenondersteuning en een collaboratieve aanpak bij het samenstellen van de beslissingslogica
  • In hoge mate schaalbaar SaaS-platform waarmee zakelijke gebruikers bedrijfsregels en -beleid kunnen toepassen om te voldoen aan nalevingsvereisten

De gebruikerservaring en besluitvorming staan centraal in Aera Decision Cloud en het platform bestrijkt de volledige levenscyclus van de besluitvorming: van gegevensinvoer tot datawetenschappelijke modellering en automatisering, en het terugschrijven daarvan naar bronsystemen in een continue leercyclus. Gebruikers worden betrokken bij het volledige besluitvormingsproces door middel van een conversatie-interface, uitvoering met één klik, volledige automatisering en selfservicemogelijkheden.

Aera Decision Cloud begrijpt de problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en levert realtime, op data gebaseerde aanbevelingen om deze aan te pakken. Aera kan beleidsbepalers wijzen op benodigde acties (‘human in the loop’) of zelfstandig actie ondernemen naarmate het vertrouwen in de aanbevelingen toeneemt (‘human out of the loop’). Aera leert van elke beslissing om de effectiviteit van toekomstige beslissingen te verhogen.

Dit alles volgt op een jaar van indrukwekkende groei voor Aera Technology. Het bedrijf heeft haar klantenbestand vergroot met befaamde marktleiders op het gebied van consumentengoederen met een hoge omloopsnelheid, de automobielsector, productie, biowetenschappen, technologie en onderwijs. Het bedrijf breidt de automatisering van AI-besluitvorming tevens uit naar nieuwe sectoren en branches.

“IDC’s nieuwe MarketScape onderstreept de groeiende waarde van Decision Intelligence in ondernemingen. We zijn vereerd dat we tot Leader zijn uitgeroepen te middel van deze voortdurende evolutie,” aldus Fred Laluyaux, CEO van Aera Technology. “Het is nu de hoogste tijd om Decision Intelligence te omarmen, en de mogelijkheid om deze geweldige technologie toe te passen op de operationele activiteiten om een ultiem concurrentievoordeel te verkrijgen op het gebied van talent, service, duurzaamheid en winstgevendheid bevindt zich nu binnen het bereik van elke leider.”

Meer informatie over de leiderschapsranking van Aera en de mogelijkheden van Aera Decision Cloud, is te vinden in IDC MarketScape: Worldwide Decision Intelligence Platforms 2024.

Over IDC MarketScape

Het model voor evaluatie van leveranciers van IDC MarketScape is ontworpen om een overzicht te geven van de concurrentiepositie van leveranciers van technologie en services binnen een gegeven markt. Bij het onderzoek wordt gebruikgemaakt van een rigoureuze scoremethodologie op basis van zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria, met als resultaat een grafische representatie van de positie van elke leverancier binnen een gegeven markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk raamwerk waarin het product- en serviceaanbod, de capaciteiten en strategieën, en de huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van technologieleveranciers op zinvolle wijze kunnen worden vergeleken. Het raamwerk biedt inkopers van technologie ook een van alle kanten belichte evaluatie van de sterke en zwakke punten van bestaande en kandidaat-leveranciers.

Over Aera Technology

Aera Technology, het Decision Intelligence-bedrijf, stelt wereldwijde ondernemingen in staat om slimmere en snellere beslissingen te nemen. Aera Decision Cloud™, zijn AI-platform voor besluitautomatisering, integreert naadloos met bestaande systemen en gegevensbronnen om de besluitvorming te automatiseren en uit te breiden met een hogere precisie en snelheid. Aera staat bekend om zijn bewezen uitzonderlijke prestaties en waardecreatie en is de betrouwbare keuze van marktleiders in consumentenproducten, biowetenschappen, chemie en industrie, technologie en meer. Door samen te werken met Aera bouwen ondernemingen aan duurzamere, intelligentere en efficiëntere organisaties. Meer informatie op www.aeratechnology.com.

*IDC MarketScape: Worldwide Decision Intelligence 2024 Vendor Assessment (IDC #US51047423, augustus 2024)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zoe Kine

Aera Technology

E-mail: Zoe.Kine@AeraTechnology.com
Telefoon: 415.497.5285

Check out our twitter: @NewsNovumpr