10:00 uur 03-09-2024

Forrester kondigt volledige conferentieagenda aan voor Technology & Innovation Summit EMEA 2024

Het evenement zal technologie-, data- en analyse- en cybersecurityleiders voorzien van het nieuwste onderzoek en inzichten om bedrijfsinitiatieven succesvol te schalen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Forrester (Nasdaq: FORR) heeft vandaag de volledige conferentieagenda aangekondigd voor de Technology & Innovation Summit EMEA, gehouden in Londen en digitaal, van 9 t/m 11 oktober 2024. Hoewel het potentieel van generatieve AI (genAI) om efficiëntie en innovatie te verbeteren duidelijk is, moeten technologieleiders de juiste balans vinden door opkomende technologieën zoals automatisering en genAI te benutten om innovatie te stimuleren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze deze niet onderdrukken. Ze moeten begrijpen waar AI de grootste impact kan hebben en de benodigde middelen identificeren voor effectieve implementatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontacten:

Hannah Segvich

hsegvich@forrester.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr