15:00 uur 04-09-2024

AMCS neemt Qv21 Technologies over en versterkt zijn transportmanagementcapaciteiten

SaaS-oplossingen voor vlootbeheer en logistiek van Qv21 Technologies ter ondersteuning van een betere omzetting van afval naar hulpbronnen en duurzaamheid voor organisaties

LIMERICK, Ierland & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– AMCS, wereldwijd marktleider op het gebied van duurzaamheidssoftware voor essentiele industrieën, kondigde vandaag aan dat het Qv21 Technologies, een toonaangevende leverancier van SaaS-oplossingen voor vlootbeheer en logistiek voor korteafstandsvervoer van bulkgoederen, heeft overgenomen. Het bedrag werd niet nader genoemd.

Qv21 Technologies, opgericht in 2009 in Austin, Texas, stelt korteafstands- en bulkgoederenvervoerders van elke omvang in staat om de operationele zichtbaarheid te vergroten en de algehele efficiëntie te verbeteren. Met hun missie om Logistics Without Barriers™ mogelijk te maken, stroomlijnt de krachtige oplossing van Qv21, The LogisticsFramework™ (TLF), bedrijfsprocessen van order tot factuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Dwayne Weppler

AMCS Group

dwayne.weppler@amcsgroup.com
226 581 5166

Check out our twitter: @NewsNovumpr