21:27 uur 04-09-2024

Andersen Global verwelkomt bedrijf in Rwanda als lid

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft zijn Afrikaanse platform verenigen met MAJ Consulting als nieuwste lid dat zich aansluit bij de wereldwijde organisatie en het merk overneemt. MAJ Consulting is een in Rwanda gevestigd bedrijf dat sinds 2022 met Andersen Global samenwerkt.

Andersen is in Rwanda opgericht in 2015 en wordt geleid door Managing Director James Muigai. Het is een full-service belasting- en bedrijfsadvieskantoor dat nauw samenwerkt met lokale en internationale klanten om innovatieve oplossingen te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in naleving van de belastingwetgeving, beleggersadvies, risicoadvies, managementadvies, financiële verslaglegging en salarisadministratie.

“Ons kantoor combineert wereldwijde expertise met diepgaande lokale kennis om complexe zakelijke uitdagingen in Rwanda en heel Afrika aan te pakken,” zegt James. “Als lid van Andersen Global kunnen we nu uitgebreide, eersteklas service bieden die blijvende waarde creëert en onze groei stimuleert, zowel regionaal als internationaal.”

Mark L. Vorsatz, voorzitter en CEO van Andersen, zei: “De integratie van Andersen in Rwanda benadrukt onze inzet om uit te breiden in Afrika en ons vermogen om naadloos multidisciplinaire diensten te verlenen op het hele continent te vergroten.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting-, juridische en waarderingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global werd in 2013 opgericht door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC en heeft nu meer dan 17.000 professionals wereldwijd en een aanwezigheid op meer dan 475 locaties via de aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr