06:50 uur 04-09-2024

NetApp benoemt Gus Shahin om versnelde groei mogelijk te maken als Executive Vice President Business Technology & Operations

Shahin brengt meer dan 25 jaar ervaring in ondernemingen met zich mee om het vermogen van NetApp om te schalen in initiatieven voor zowel bedrijfstechnologie als bedrijfsvoering te stimuleren

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het oorspronkelijke bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, heeft vandaag Gus Shahin aangekondigd als Executive Vice President Business Technology & Operations van het bedrijf. Shahin rapporteert aan CEO George Kurian en zal leidinggeven aan kritieke bedrijfsactiviteiten om zo te voorzien in een solide basis voor het versnellen van groei en het bevorderen van cross-functionele uitvoering in vier belangrijke pijlers van het bedrijf: informatietechnologie, bedrijfsvoering, wereldwijde beveiliging en ondernemingsprocesexcellentie.

Shahin komt bij NetApp van Flex, waar hij verschillende leiderschapsfuncties bekleedde tijdens zijn 25-jarige dienstverband bij het bedrijf, waaronder Vice President Global Supply Chain Solutions en Chief Information Officer en President Business Process voor het Global Business Services-team.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr