00:16 uur 05-09-2024

Avania benoemt Jason Monteleone, erkend CRO en leider in de MedTech-industrie, tot nieuwe president en CEO

BILTHOVEN, Nederland & BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Avania, de toonaangevende wereldwijde klinische onderzoeksorganisatie (CRO) voor MedTech die diensten levert op het gebied van productontwikkeling, markttoegang en klinisch contractonderzoek, kondigde vandaag de benoeming aan van Jason Monteleone als president en CEO, met ingang van 2 september 2024. Monteleone volgt Sapna Hornyak op, die sinds 2019 president en CEO was. Onder Hornyak’s leiding heeft Avania een sterk, geïntegreerd wereldwijd MedTech platform ontwikkeld. Jason zal dit verder versterken door middel van groei-initiatieven, diepere therapeutische specialisatie en innovatie om Avania’s positie als toonaangevende MedTech CRO te bevestigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240904768559/nl/

Jason Monteleone, newly appointed president and CEO of Avania. (Photo: Business Wire)

Jason Monteleone, newly appointed president and CEO of Avania. (Photo: Business Wire)

Met meer dan 25 jaar ervaring in CRO, medische apparatuur en life sciences sectoren brengt Monteleone diepgaande expertise in het stimuleren van groei, innovatie en operationele uitmuntendheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holli Kroeker

+1 308-338-2358

pr@scorrmarketing.com

Jasmine Saba

+1 214 418 3201

jasmine.saba@avaniaclinical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr