19:08 uur 05-09-2024

Esri-boek slaat nieuwe wegen in met verhalen achter de krantenkoppen over mensen die GIS gebruiken om hun leven te veranderen

The Geography of Hope onderzoekt de optimisten die de wereld in kaart brengen voor een betere toekomst, van het bestrijden van ziektes aan de frontlinie tot het moderniseren van de nationale inlichtingendienst.

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Esri, wereldwijd marktleider op het gebied van location intelligence, heeft vandaag aangekondigd dat The Geography of Hope: Real-Life Stories of Optimists Mapping a Better World, van David Yarnold, Pulitzer Prize-winnend redacteur en voormalig CEO van National Audubon Society, volgende maand zal verschijnen.

The Geography of Hope laat lezers kennismaken met bijzondere mensen die de wereld veranderen met behulp van geografische informatiesystemen (GIS). Negen actuele verhalen zijn onder andere van een vader-dochter duo dat vecht voor eerlijke verkiezingen, mensen die de democratie in Oost-Europa beschermen en mensen die dodelijke explosieven na conflicten overal ter wereld verwijderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr