10:03 uur 05-09-2024

Rapid Medical™ rapporteert geen bezwaren in verband met de veiligheid voor occlusies van medium bloedvaten in de tussentijdse veiligheidsanalyse van het DISTALS-onderzoek met TIGERTRIEVER™13

Het cruciale multi-center DISTALS-onderzoek wordt mogelijk gemaakt door TIGERTRIEVER 13, het kleinste hulpmiddel voor trombectomie voor ischemische beroerte.

YOKNEAM, Israël & SOUTHLAKE, Texas & MARSEILLE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Rapid Medical, een vooraanstaande ontwikkelaar van geavanceerde endovasculaire hulpmiddelen, kondigt de voltooiing aan van de tussenntijdse veiligheidsanalyse van het DISTALS-onderzoek tijdens het ESMINTH-congres (congres van de European Society of Minimally Invasive Neurological Therapy) van 2024.

“We zijn opgetogen dat de DSMB heeft vastgesteld dat het veiligheidsprofiel van TIGERTRIEVER 13 ons toelaat om randomisering verder te zetten. Dit weerspiegelt het unieke ontwerp dat trombectomieprocedures in kleinere vaten vergemakkelijkt, gezien het lage profiel en de aanpasbaarheid,” aldus Dr. David Fiorella van de Stony Brook University Medical Center in Stony Brook, NY, en hoofdonderzoeker van deze studie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ronen Eckhouse

+972-72-2503331

ronen@rapid-medical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr