22:23 uur 05-09-2024

The Cognite Atlas AI™ Definitive Guide to Industrial Agents gelanceerd als Premiere AI-handboek voor de industrie

Dit boek is een must die transformatieleiders die AI-innovatie willen versnellen en de tijd voor het tot waarde brengen van hun digitale transformatieprogramma’s willen verminderen absoluut moeten gelezen hebben

AUSTIN, Texas & OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Cognite, de wereldwijd erkende autoriteit in AI voor de industrie, maakte vandaag de lancering bekend van The Cognite Atlas AI™ Definitive Guide to Industrial Agents, een omvattend handboek voor bedrijven die de ontwikkeling en schaalomvang van AI-oplossingen willen versnellen en de tijd om tot waarde te komen willen verminderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240904394874/nl/

The Cognite Atlas AI™ Definitive Guide to Industrial Agents Launched as the Premiere AI Manual for Industry. (Photo: Business Wire)

The Cognite Atlas AI™ Definitive Guide to Industrial Agents Launched as the Premiere AI Manual for Industry. (Photo: Business Wire)

Het boek verkent de vorderingen in AI van het voorbije jaar en gaat dieper in op de industriële AI-agenten en de nieuwste technologische vereisten die nodig zijn zodat AI voor de industrie kan werken.

Contacts

Michelle Holford

Vicevoorzitter, internationale PR, Cognite

Michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr