14:09 uur 05-09-2024

Vind je maat: 4 nieuwe toevoegingen aan de SoundForm-audiocollectie van Belkin aangekondigd op IFA 2024

SoundForm biedt meer opties voor premiumfuncties tegen betaalbare prijzen

Belkin International in Exhibit Hall 3.2, stand #210

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Belkin, al meer dan 40 jaar een toonaangevend merk in consumentenelektronica, heeft vandaag 4 nieuwe producten aangekondigd in de SoundForm-audiocategorie, waarmee Belkins innovatie, kwaliteit en toewijding aan het verantwoord bouwen van producten worden onderstreept. Belkin International is te vinden op de IFA-beursvloer, Exhibit Hall 3.2, stand #210.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240905076891/nl/

Vind je maat: 4 nieuwe toevoegingen aan de SoundForm-audiocollectie van Belkin aangekondigd op IFA 2024 (Photo: Business Wire)

Vind je maat: 4 nieuwe toevoegingen aan de SoundForm-audiocollectie van Belkin aangekondigd op IFA 2024 (Photo: Business Wire)

Elk SoundForm-product wordt ontworpen in de eigen laboratoria in het hoofdkwartier van Belkin Global in Californië en ondergaat 150 nauwkeurige kwaliteitstests, waardoor perfectie wordt gegarandeerd voordat het de oren van de consument bereikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:

Jen Wei

VP Global Communications & Corporate Development

Comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr