11:59 uur 06-09-2024

Abu Dhabi klaar om gastheer te zijn van het AIM-congres 2025, met meer dan 25.000 deelnemers uit 180 landen

Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– AIM Congress, ‘s werelds grootste investeringsplatform, zal van 7-9 april 2025 in Abu Dhabi bijeenkomen met als thema “Mapping the Future of Global Investment: The New Wave of a Globalized Investment Landscape – Towards a New Balanced World Structure”.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240904468140/nl/

HE Dr. Thani Al Zeyoudi - UAE Minister of State for Foreign Trade and President of AIM Congress (Photo: AETOSWire)

HE Dr. Thani Al Zeyoudi – UAE Minister of State for Foreign Trade and President of AIM Congress (Photo: AETOSWire)

AIM 2025 is een samenkomst van marktleiders, overheidsfunctionarissen, beleidsmakers, senior regionale en internationale investeerders, naast prominente internationale bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren. Het zal de nieuwste trends, ontwikkelingen en kansen verkennen die het wereldwijde investeringslandschap vormgeven, met de nadruk op het aanpakken van huidige en toekomstige uitdagingen en het mobiliseren van inspanningen om te komen tot innovatieve oplossingen, met als doel het bevorderen van een welvarende en duurzame wereldeconomie.

Dr. Thani bin Ahmed Al Zeyoudi, minister van Buitenlandse Handel van de VAE en president van AIM Congress, benadrukte het belang van deze bijeenkomst en verklaarde: “AIM Congress 2025 is een gelegenheid om de niet-aflatende toewijding van de VAE te herbevestigen om een leidersrol te spelen in de wereldwijde inspanningen bij het aanpakken van de dringende economische uitdagingen van onze tijd. Terwijl de wereld diepgaande economische verschuivingen doormaakt, zal AIM een cruciaal platform bieden voor de internationale gemeenschap om samen te komen, innovatieve investeringsstrategieën te ontwikkelen en een kader te bouwen dat duurzame en inclusieve groei voor iedereen garandeert.”

Om plaats te bieden aan het toegenomen aantal evenementen, activiteiten en exposanten, wordt de tentoonstellingsruimte verdubbeld tot meer dan 30.000 m2. Het evenement zal meer dan 25.000 vooraanstaande deelnemers uit 180 landen ontvangen, met meer dan 1.000 sprekers die naar verwachting deel zullen nemen aan meer dan 350 paneldiscussies. Ga om uw interesse te registreren naar: www.aimcongress.com.

AIM Congress 2025 zal bestaan uit evenementen, forums, dialoogsessies, workshops, vergaderingen op hoog niveau, de AIM Investment Awards and Exhibition, een wedstrijd voor startups en showcases van landspecifieke investeringsmogelijkheden. De twee extra hoofdportefeuilles brengen het aantal op AIM 2025 op acht: Foreign Direct Investment (FDI), Global Trade, Startups & Unicorns, Future Cities, Future Finance, Global Manufacturing, Digital Economy en Entrepreneurs.

Dawood Al Shezawi, voorzitter van het organisatiecomité van het AIM-congres, benadrukte het voortdurende succes van het evenement en de toenemende deelname, en merkte op dat het organisatiecomité zich toelegt op het organiseren van een grotere en impactvollere editie om verder vorm te geven aan een meer welvarende en inclusieve wereldeconomie.

Voor meer informatie, klik hier

Bron: AETOSWire

Contacts

Shereen al Musalami

shereen.almusallami@aimcongress.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr