13:31 uur 06-09-2024

Bitcoin mining securitytoken van Blockstream ontworpen om directe Bitcoin-investeringen te overtreffen

Blockstream Mining Note 2 (BMN2) serie 3 is open met een vaste kost over 4 jaar van $31.000 PH/s.

De meest kostenefficiënte, moeiteloze manier voor investeerders die in aanmerking komen om actie aan Proof-of-Work beloningen deel te nemen.

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Blockstream, de internationale leider in Bitcoin-infrastructuurtechnologie, heeft de serie 3 gelanceerd van haar langverwachte Blockstream Mining Note 2 (BMN2), nogmaals als reactie op de gestegen interesse van investeerders in Bitcoin miningopportuniteiten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240905180595/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

BMN2, een hash rate-backed securitytoken dat aan de EU-normen voldoet, biedt directe blootstelling aan Bitcoin hash rate gebruikt door Blockstreams state-of-the-art miningfaciliteiten van ondernemingsniveau in Noord-Amerika. BMN2 is ontworpen om de eerste iteratie van de Blockstream Mining Note (BMN1) te repliceren, die in 2021 werd gelanceerd en in juli van dit jaar verviel. Dit leverde een bitcoinopbrengst van 32% op over de betreffende looptermijn van 3 jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah L. Macedonio

sarah@mining.blockstream.com
(860) 573-9580

Check out our twitter: @NewsNovumpr