13:06 uur 06-09-2024

Lenovo onthult baanbrekende AI-gestuurde apparaten op Lenovo Innovation World 2024

Lenovo kondigde ook aan dat het zijn partnerschap met de Formule 1® heeft verlengd

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Lenovo , wereldwijd leider in technologische innovatie, kondigde zijn nieuwste ontwikkelingen aan op Lenovo Innovation World 2024 en onthulde een reeks AI-pc-apparaten, waaronder de laptips ThinkPad, ThinkBook , Yoga en IdeaPad , die zijn ontworpen om de gebruikservaring van zowel bedrijven als consumenten te transformeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240905284731/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

AI PC Era

AI-pc’s zijn klaar om een revolutie teweeg te brengen in computergebruik naarmate hun relevantie toeneemt. Verwacht wordt dat 60% van de pc’s die tegen 2027 worden verkocht geschikt zijn voor AI. De AI-pc’s van Lenovo zijn koplopers in deze transformatie en maken gebruik van natuurlijke interacties, gepersonaliseerde grote taalmodellen en geavanceerde computerarchitecturen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adrian Horne, adrianhorne@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr