00:29 uur 06-09-2024

Lenovo wordt Global Partner van Formule 1® met een vernieuwde deal

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Formule 1 ® en Lenovo hebben vandaag aangekondigd dat zij hun partnerschap hebben uitgebreid. Hierdoor wordt de technologiereus verheven tot Global Partner in een meerjarige vernieuwing vanaf begin 2025. Als onderdeel van de deal wordt Motorola, een dochteronderneming van Lenovo Group, Global Smartphone Partner van F1.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240905871756/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Als Global Partner van de Formule 1 zal Lenovo de F1 blijven voorzien van geavanceerde technologische apparaten, oplossingen en diensten om de levering van Grands Prix op het circuit en op afstand te ondersteunen. Volgens de overeenkomst is Lenovo de titelsponsor voor twee races per seizoen en krijgen Lenovo en Motorola meer branding op het circuit tijdens evenementen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Formula 1 perskantoor

E: f1media@f1.com
T: @f1media

Opmerking: Als u deze e-mails niet langer wilt ontvangen, kunt u schrijven naar f1media@f1.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr