08:00 uur 06-09-2024

Molinare temt complexe workflow met Ngenea® software van pixitmedia, een Kalray-bedrijf

Molinare wil de complexiteit tot een minimum beperken en zet daarom Molinare Ngenea in om de efficiëntie te verhogen en belemmeringen voor uitbreiding weg te nemen. Effectieve opslag stelt teams in staat te innoveren, creativiteit te stimuleren en de grenzen van post-productie te verleggen

GRENOBLE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– pixitmedia, een dochteronderneming van Kalray (Euronext Growth Paris: ALKAL), gespecialiseerd in opslag- en gegevensbeheeroplossingen voor de media- en entertainmentindustrie, kondigde aan dat het de legendarische Britse postproductieonderneming Molinare heeft geholpen bij het beheersen van de complexiteit van de productieworkflow door het inzetten van Ngenea®, het vlaggenschipplatform voor gegevensversnelling van pixitmedia. Met Ngenea als middelpunt van de technologie-infrastructuur ontsluit Molinare nieuwe mogelijkheden voor creativiteit in lange-formaatproductie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

INVESTEERDER

Eric BAISSUS
contactinvestisseurs@kalrayinc.com
Telefoon +33 4 76 18 90 71

ACTUS Finance & Communication

Anne-Pauline PETUREAUX
kalray@actus.fr
Telefoon +33 1 53 67 36 72

PERS

Penta STANLEY
communication@kalrayinc.com
Telefoon +44 7939 877 880

ACTUS Finance & Communication

Serena BONI
sboni@actus.fr
Telefoon +33 4 72 18 04 92

Mary Kae MARINAC
PR-vertegenwoordiger voor Kalray
mk@mkmarinac.com
Telefoon +1 978-685-3136

Check out our twitter: @NewsNovumpr